BD 0187 18.11.1937


Săli sfinte ….

Binecuvântarea lucrului pentru ființe spirituale ….

Si astfel, începe în numele lui Dumnezeu. Toate acelea pe care inima ta le cauta sunt prezente …. Trebuie să lupti din nou împotriva ispitei, acest lucru complică receptia cuvintelor, dar rămâi întotdeauna în contact iubitor cu noi și vei fi ajutata în orice moment.

Acum încearcă să ne urmezi:

Am pregătit cu atenție ceea ce vei primi și avem nevoie doar de atenția ta. Toți cei care au obținut binecuvântări din Cuvintele noastre locuiesc în săli sfinte. Același lucru vă va fi acordat si voua atunci când veti lupta pentru Mântuitorul vostru, pentru ca o viață în splendoare este pregătita pentru apărătorii Săi…. Iluminati de dragostea Mântuitorului ei doresc doar să privească lumina veșnică …. pe Domnul și Creatorul Cerului și Pământului, față-in-față …. Nenumărate suflete te imploră să-i ajuți în necazul lor, să-i scapi de controlul forțelor răului. Pentru toate aceste suflete calea este încă lunga înainte de a ajunge acolo unde îi așteaptă fericirea veșnică…. Oportunitatea este oferita prin voi prin munca neobosită pe Pământ pentru a răscumpăra, de asemenea, un număr mare din aceste suflete sărace, deoarece puteți semnala adevarul la mulți, mulți oameni care să lucreze de asemenea cu dragoste  pentru atât de multe ființe spirituale …. Prin rugăciune și comportament devotat pe pământ puterea tuturor ființelor este în continuă creștere …. nici unul dintre voi poate evalua efectul benefic al un mod de viață în lupta spirituală si efectul asupra ființelor spirituale din jurul lui …. asa cum la fel de mulți, care sunt încă în contact cu ființele de pe pământ prin înțelepciunea lui Dumnezeu, să ia parte la viața lor pământească și cu speranță și trepidation isi doresc ca toți să se întoarcă spre Tatăl divin …. La urma urmei, activitatea lor de dincolo este de a avea grijă în mod constant pentru copiii pământești …. și efortul lor spiritual în cele de dincolo se referă, de asemenea, doar la salvarea sufletului copiilor lor pământești. Bătălia pentru astfel de suflete este adesea grea, și dacă puteți interveni cu ajutor …. împărtășindu-le învățăturile noastre fraților și surorilor voastre de pe pământ, nenumărate ființe vă vor mulțumi pentru aceasta și, prin urmare, vă vor urma efortul cu îngrijorare și speranță constantă. Oh, dacă voi oamenii ati putea evalua doar aproximativ cât de multe binecuvântări puteți oferi cu munca voastra …. ati servi doar Mântuitorul de acum înainte și v-ati cufunda în dragoste pentru semenii vostri…. și v-ați strădui doar să vă atingeți scopul de a crea glorii eterne pentru voi înșivă.

Amin

Sursa:

http://www.bertha-dudde.info/english/egesamt.html

This entry was posted in Bertha Dudde and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to BD 0187 18.11.1937

  1. Ma bucur pentru aceasta revenire. Zile bune sa avem!

    • sharabagiu says:

      Si eu ma bucur sa va regasesc.

      Caut voluntari pentru traducerea notelor Berthei Dudde.
      Din pacate din cele peste 7000 de note disponibile in limba germana, mai mult de 2000 au fost traduse in engleza si doar 56 de note in limba romana. Ar fi minunat sa fie publicate in romana macar notele disponibile in engleza (sau din alte limbi pentru cunoscatori).
      Cu atatea intrumente de traducere pe care le avem la dispozitie online, munca depusa consta doar in cateva ajustari care sa dea sens si sa se incadreze in context. Rog doar sa imi scrieti pentru a putea centraliza si eficientiza munca. Orice ajutor este primit cu bucurie.

      Multumesc si sa auzim de bine!

Leave a comment